Beelden zeggen meer dan woorden, toch?

Daarom heb ik een korte animatie laten maken over wie ik ben en wat ik zoal doe. 

De afgelopen 25 jaar heb ik in verschillende branches gewerkt als sales-, marketing-, trade-, event-, communicatie- & projectmanager. Daarnaast heb ik ruime ervaring met categorie management, facilitair management en recruitment. Sinds mei 2019 werk ik als een zelfstandig sales & marketing bureau Sales & Marketing Support en ben zeer breed inzetbaar. Een echte generalist.

Toch heb ik een aantal specialiteiten ontwikkeld, waarmee ik je graag van dienst mee wil zijn. denk aan;

– Sales

– (online) Marketing strategie & uitvoering

– Trade Marketing & Category Management

– Event Marketing

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over Sales & Marketing Support en wat ik voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen? Benieuwd naar mijn werkwijze of heb je andere vragen of meteen een leuke opdracht? Neem dan snel contact op!

Gemaakt door Eefting Online Marketing, partner Sales Marketing Group #samensterker.

Over Guido

Mijn naam is Guido van Dooren. Geboren op één van de mooiste dagen uit de recente geschiedenis, namelijk 6 mei 1970. Opgegroeid in het knusse Aarle-Rixtel en alweer sinds 1992 woonachtig in Helmond. Daar woon ik samen met mijn vrouw, onze twee mooie tienerdochters en hondje. Als ik niet aan het werk ben, wandel ik graag met onze viervoeter en doe ik aan Geocaching. Ook houd ik van koken en gezellig samen eten. In de weekenden trekken we er graag op uit naar een Bed & Breakfast om daar met de fiets de omgeving te verkennen. Op vakantie houden we van een beetje cultuur opsnuiven of huren we een bootje om heerlijk te ontspannen. Wil je meer over mij en Sales & Marketing Support weten? Dan vertel ik je dat graag tijdens ons eerste kennismakingsgesprek.